By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
×
Fredmans loading

SÄLJ & BYT IN DIN KLOCKA

Vi på Fredmans erbjuder dig att sälja din begagnad klocka, eller att göra ett inbyte din begagnad klocka till en ny klocka. Fyll i formuläret nedan och vi återkommer till dig med ett preliminärt värde på din klocka och den bästa lösningen vi kan erbjuda.

FAQ

Du behöver lämna in din klocka till vår butik i Stockholm och därefter kommer våra experter på begagnade klockor att undersöka din klockas skick och värde. Sedan kommer du att få ett konkurrenskraftigt pris av oss. Du kan fylla i formuläret på vår hemsida för att snabba på processen.

Värdet på klockan är också högre om det finns en box, ett garantibevis samt kvitto på en service som inte är äldre än ca tre år.

• Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för dig som säljer din klocka, och du får alltid mycket bättre betald än att sälja klocka på egen hand.

• Att sälja genom oss är en säker affär. Du tar inga risker i samband med försäljning och kan vara säker att du får betalt.

• Vi erbjuder olika alternativ för försäljning vilket gör att vi kan anpassa försäljningen av din klocka till dina behov.

• Vi har ett stort och varierande utbud av olika märken som bidrar till ett stort intresse för våra begagnade klockor.

• Vi tar professionella bilder på klockan och marknadsför den båda på vår hemsida och i butik.

Vi erbjuder tre alternativ för dig om du vill sälja din klocka hos oss.

1. Vi köper klockan av dig direkt.

2. Vi säljer klockan åt dig där vi tar en kommission på 15 till 30% av försäljningspriset enligt individuell bedömning.

3. Du byter in din klocka i samband med köpet av en ny klocka hos oss.

Vi tar inga fasta avgifter av dig vid någon av våra försäljningsalternativ. En kommission på 15-30% tas ut om vi säljer klockan åt dig.